Contact

Privacy:

Elke mediation start met een schriftelijke mediationovereenkomst. Partijen verklaren door ondertekening van deze mediationovereenkomst ermee in te stemmen  dat het in het kader van de mediation noodzakelijk is dat de mediator persoonsgegevens nodig heeft die relevant zijn voor de mediation, en dat de mediator deze zal verwerken door deze op te nemen in het dossier. Het kan daarbij ook gaan om gevoelige en/of bijzondere persoonsgegevens van de betrokkenen.U kunt de Privacyverklaring bij mij opvragen waar eea nader is beschreven.

Tijdens het werk gaat alle aandacht naar betrokkenen. De telefoon kan dan niet worden opgenomen. Stuur een e-mailbericht als u in contact wilt treden met Yvonne Gruis, dit zal zo spoedig mogelijk worden beantwoord.
U kunt ook een ouderwetse brief sturen naar het postbusnummer, maar dat doet u natuurlijk alleen als u geen haast heeft!

De officiële gegevens:

Gruis Mediation  SAM_1272 (2)
bureau voor conflictbegeleiding

Mevr. mr. Y.E. Gruis

Postbus 164, 2650 AD Berkel en Rodenrijs
tel. :    010-511 6129
e-mail: ygruis@xs4all.nl

www.yvonnegruis.nl

 

Mediations, trainingen en intervisie kunnen plaatsvinden in Business Center Lansingerland, dat gevestigd is in de kantorenvleugel opzij van het Gemeentehuis Lansingerland.

Het adres is Tobias Asserlaan 7 in Bergschenhoek, 2662 SB Lansingerland.
Voor het navigatiesysteem kunt u het beste het adres Boterdorpseweg 20 invoeren, dat is aan de overzijde van de weg.

Door de Rechtbank doorverwezen mediations kunnen plaatsvinden in de mediationkamer van de desbetreffende rechtbank.

In overleg kan worden samengekomen op een door betrokkenen gekozen locatie, zoals een vergaderkamer op uw bedrijf of van uw organisatie, of een te huren ruimte bij u in de buurt, of op een fijne plek elders.

Heeft u vragen, neem dan contact op !